Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kontakt i vazhdueshëm – Marketingu me email i biznesit dhe softueri i tij

A keni biznesin tuaj? Nëse e bëni këtë, atëherë e dini rëndësinë e marketingut të postës elektronike të biznesit. Pavarësisht nëse biznesi juaj është i madh apo i vogël, ju ende keni nevojë ta bëni atë. Në këtë mënyrë, ju mund t’i mbani klientët tuaj në hap me ato që kanë të reja. Kjo gjithashtu u jep atyre një shans të dinë se si dhe ku të kontaktojnë me ju.

Marketingu me email i biznesit është një lloj i marketingut të drejtpërdrejtë. Bën përdorimin e postës elektronike ose postës elektronike. Flet mesazhe komerciale ose mbledhje fondesh për klientët tuaj. Në kuptimin e tij më të gjerë, çdo email që ju dërgoni klientëve aktualë ose të mundshëm konsiderohet si marketing i biznesit me email.

Ka shumë arsye pse duhet të bëni këtë lloj marketing. Së pari, është më e lirë se llojet e tjera të reklamave. Mund ta bësh programe kompjuterike biznesin automatikisht me të. Gjithashtu, më shumë se gjysma e përdoruesve të internetit zakonisht hapin llogaritë e tyre të postës elektronike. Mesazhet me email janë gjithashtu shumë të lehta për tu gjurmuar. Koha e dorëzimit për një email është gjithashtu më e shkurtër.

Sidoqoftë, si mund ta menaxhoni marketingun me email në krye të detyrave tuaja të tjera? Ju mund ta bëni këtë duke pasur softuerin tuaj. Softueri i marketingut me email është një aplikacion kompjuterik. Shtë në gjendje të dërgojë me email me shumicë tek audiencat tuaja të synuara. Me të ju dërgoni buletine ose materiale promovuese në listat e pajtimtarëve.

Softueri i marketingut me email zakonisht vjen me një bazë të dhënash. Kjo bazë e të dhënave mban historikun e mesazheve tuaja dhe statistikat e fushatës së kompanisë suaj. Mban gjithashtu një listë të informacionit të kontaktit të klientit tuaj.

See also  What To Consider Before Hiring An Electrical Contractor

Ndërfaqja e softuerit ka të gjitha elementet që ju duhen për të drejtuar një fushatë me email. Kjo përfshin dërgimin e mesazhit, hyrjen e kontaktit, importimin e kontaktit dhe raportimin.

Ka shumë prej këtyre llojeve të programeve të disponueshëm në treg. Ju duhet të gjeni një që është përshtatja perfekte për ju. Një që nuk ka tarifa apo kontrata mujore dhe të caktuara është zgjidhja më e mirë. Ata do të jenë më pak një sherr për të trajtuar. Plus, duhet të paguash vetëm një herë, gjithashtu.

Softueri i shkëlqyeshëm i marketingut është ai që ka të gjitha ato që ju nevojiten për të krijuar, dërguar, gjurmuar dhe përfituar prej tyre. Sidoqoftë, tiparet e tij nuk duhet të mbarojnë këtu. Ai gjithashtu duhet të ketë karakteristika praktike dhe miqësore për përdoruesit që automatizojnë plotësisht marketingun tuaj vijues gjithashtu.

Softueri duhet të ketë një arkiv email që zgjat jetën e promovimit tuaj. Duhet të ketë gjithashtu një veçori të pritjes së imazheve. Kjo do t’ju mundësojë të ruani mijëra fotografi që klientët mund të shikojnë. Në këtë mënyrë, ata do të jenë në gjendje të shohin fotografi të produkteve tuaja në kohë reale.

Megjithatë duhet të jeni të kujdesshëm. Softueri i marketingut me email mund të përdoret gjithashtu për të dërguar email të pakërkuar. Klientëve tuaj nuk do u pëlqen kjo. Nëse e bëni, do të humbni më shumë klientë sesa fitoni.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *